به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، نسرين سلطانخواه در چهاردهمين نشست روساي بنيادهاي نخبگان استاني با مسئولين بنياد ملي نخبگان که در سالن ابن سيناي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد برگزار شد گفت: بنياد ملي نخبگان نهادي سياست گذار و برنامه خيز و نخبه پرور است.
وي بنياد ملي نخبگان را نهادي در جهت پرورش و تربيت نخبگان به عنوان بهترين سرمايه هاي کشور عنوان کرد و گفت: جامعه علمي و فناوري و فرهيخته کشور قشري هوشيار و بيدار و تاثيرگذارند.
رئيس بنياد ملي نخبگان از شکل گيري طرح استعدادهاي درخشان شهاب خبر داد و گفت: سند طرح شناسايي استعدادهاي برتر دانش آموزي چهار سال پيش تهيه وبه تصويب هيئت امناي بنياد نخبگان رسيد و توسط رئيس جمهور ابلاغ شد.
سلطانخواه ادامه داد: در اين سند آمده با محوريت آموزش و پرورش استعدادهاي برتر در مقاطع دانش آموزي شناسايي و مورد حمايت قرار بگيرند واين طرح امسال در 7 استان کشور به طور فراگير انجام خواهد شد.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در خصوص تجاري سازي اختراعات گفت: بنياد ملي نخبگان مسئله اختراع و مخترع را يک جريان هدفمند تعيين شده فرايندي مي بيند که چه از طريق سامانه ارزيابي اختراعات و چه از طريق جشنواره هاي استاني و منطقه اي و جشنواره نوآوري و شکوفايي مورد حمايت قرار مي گيرند.
وي افزود: در طي اين فرايند بيش از 10 هزار اختراع شناسايي که از اين بين 2 هزار اختراع سهميه سطح 3 بنياد علمي نخبگان را دريافت کرده اند و از حمايتهاي 3 تا 5 ميليوني بلاعوض بنياد بهره مند شده اند.
سلطاني گفت: تاکنون در جشنواره هاي گذشته بيش از 34 ميليارد تومان با نظارت بنياد ملي نخبگان جهت مشارکت در امر تجاري سازي، عقد قراردادهاي فروش حق اختراع و توليد هزينه شده است.
منبع:جهان بين نيوز